U gradu Donjem Miholjcu dana 16.rujna 2022.g na prostoru Gradske tržnice održan je 16.Miholjački sajam u organizaciji Miholjačkog poduzetničkog centra d.o.o. i u suorganizaciji Grada Donjeg Miholjca, Turističke zajednice grada Donjeg Miholjca i Udruženja obrtnika Donji Miholjac.

Sajam okuplja proizvođače i pružatelje usluga, a cilj sajma je promoviranje poduzetništva, povezivanje proizvođača, unaprjeđenje gospodarske ponude i proizvodnje kroz transfer znanja te razmjena iskustava i poslovnih kontakata.

Sajam je redovito popraćen i bogatom gastronomskom ponudom i kulturno-umjetničkim sadržajima koji predstavljaju ovaj kraj.

U ime obrtničkog komorskog sustava na svečanom otvorenju sudjelovali su potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore Darko Knežević, predsjednik Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije Stjepan Kenjerić, kao i predsjednici i tajnici Udruženja obrtnika s područja Osječko-baranjske županije. Uz predsjednika Kenjerića, izaslanstvo virovitičko-podravskog POK-a činili su komorski tajnik Božidar Jeremić, članica Upravnog odbora UO Slatina Katarina Fabijanac i tajnica UO Slatina Snježana Graovac.