Novosti

27 12, 2022

Podjela paketa djeda Božićnjaka

Udruženje obrtnika Slatina već tradicionalno preko 20 godina organizira darivanje djece u prigodi božićno-novogodišnjih blagdana, a to je učinilo i ove godine. Tako je danas poslijepodne u slatinskom Hrvatskom domu upriličeno tradicionalno darivanje djece slatinskih obrtnika. Bilo je pjesme i plesa, te dobrog raspoloženja uz slastice kojima je Udruženje počastilo mališane, a na veselje svih nije izostala ni puna vreća poklona. Na kraju današnje svečanosti svim

15 12, 2022

Dodjela Zahvalnica za 10, 20, 25, 30 godina u obrtu

Jučer 14.12.2022 u Restoranu Raj u Medincima je kao i svake godine održana svečana podjela Zahvalnica obrtnicima koji su svojim nesebičnim radom, promicanjem obrtništva te upornošću opstali i održali svoj obrt na zadovoljstvo svih nas.

Svečanu dodjelu Zahvalnica podijelili su predsjednik Udruženja obrtnika Slatina Zlatko Šomođi, predsjednik Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije Stjepan Kenjerić i tajnica Udruženja Snježana Graovac.

Obrtnici Nataliji Lukačević, Stjepan Kenjerić  predsjednik Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije svečano je uručio Zahvalnicu sa Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika koji je održan u Dubrovniku.

8 12, 2022

Prezentaciju zajmova za OBRTNA SREDSTVA I INVESTICIJE

U prostorijama Udruženje obrtnika Slatina 7.prosinca 2022. g. u 19 sati održana je Prezentaciju zajmova za OBRTNA SREDSTVA I INVESTICIJE u organizaciji HAMAG-BICRO. Predstavnica Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije Ena Kratofil iz ispostave Virovitičko-podravske županije predstavila je našim obrtnicima zajmove za obrtna sredstva i investicije.

Predstavnica HAMAG BICRO podijelila je našim obrtnicima promotivne materijale i dala kontakte na koje se mogu obratiti za pomoć.

Više informacija ovdje.

7 12, 2022

Podjela poklon paketa

Podjela poklon paketića za djecu obrtnika i vaših radnika održat će se u srijedu, 21.12.2022. u 18,00 sati u Hrvatskom domu.

Prijave i detaljnije informacije u Udruženju osobno ili na mob 098/166-8566.Tajnica Snježana Graovac

30 11, 2022

Slatinska obrtnica Natalija Lukačević dobitnica priznanja Hrvatske obrtničke komore

U Dubrovniku je od 27. do 29. studenog ove godine održan 34. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore. Ovom tradicionalno najbrojnijem stručnom skupu ugostitelja i turističkih djelatnika u organizaciji Hrvatske obrtničke komore čiji je domaćin bila Obrtnička komora Dubrovačko-neretvanske županije, pokrovitelj Ministarstvo turizma Republike Hrvatske, a partner Hrvatska turistička zajednica, među brojnim gostima i uzvanicima nazočio je i predsjednik Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije Stjepan

18 11, 2022

Održan sastanak ceha GRADITELJA I ELEKTROINSTALATERA

Održan sastanak ceha GRADITELJA I ELEKTROINSTALATERA za ishodovanje kartice za e-Građevinski dnevnik, gdje je predsjednik ceha graditelja Ivo Bilić upoznao obrtnike gdje i kako dostaviti Zahtjev za izdavanje certifikata obrtnicima majstorima. Datoteke za preuzimanje: 20220428 kIDCA_HR_Zahtjev za izdavanje certifikata.doc

16 11, 2022

Virovitičko-podravski obrtnici na 24. Obrtničkom i gospodarskom sajmu u Križevcima

U organizaciji Koprivničko-križevačke županije, Grada Križevaca, HGK-Županijske komore Koprivnica, Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, Udruženja obrtnika Križevci, od 11. do 13. studenog održan je 24. Obrtnički i gospodarski sajam.

9 11, 2022

Hrvatski obrtnici izabrali novo vodstvo – Dalibor Kratohvil novi je predsjednik Hrvatske obrtničke komore

Hrvatska obrtnička komora predstavlja preko 100 tisuća hrvatskih obrtnika. Danas sam izabran da budem njihov glas i da beskompromisno zastupam njihove interese. Hrvatsko gospodarstvo se u posljednje tri godine našlo pred dosad neviđenim izazovima, a obrtnici se i dalje bore s brojnim neizvjesnostima.