Jučer 14.12.2022 u Restoranu Raj u Medincima je kao i svake godine održana svečana podjela Zahvalnica obrtnicima koji su svojim nesebičnim radom, promicanjem obrtništva te upornošću opstali i održali svoj obrt na zadovoljstvo svih nas.

Svečanu dodjelu Zahvalnica podijelili su predsjednik Udruženja obrtnika Slatina Zlatko Šomođi, predsjednik Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije Stjepan Kenjerić i tajnica Udruženja Snježana Graovac.

Obrtnici Nataliji Lukačević, Stjepan Kenjerić  predsjednik Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije svečano je uručio Zahvalnicu sa Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika koji je održan u Dubrovniku.

Veliko hvala i svim gostima koji su nam svojim donacijama i susretljivošću pomogli da održimo naš sajam za što smo im posebno zahvalni, a to su Virovitičko-podravska županija, Grad Slatina, Turistička zajednica Grada Slatine i građevinskom obrtu Bilić.

 

ZAHVALNICU ZA 31 GODINA RADA DOBIVAJU

1. JOZA DJEVELJAKAJ

Pekarski obrt JOZO otvorio je gospodin Joza Djeveljekaj 1991. godine

U prigodi obilježavanja 31 godine rada Zahvalnicu za izniman doprinos u promociji obrtništva dobiva Joza Djeveljekaj vlasnik obrta.

Pekarski obrt Jozo bavi se proizvodnjom i prodajom kruha, peciva, kolača i slastičarskih proizvoda .

2. ZLATKO KLUCKI za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva.

Zlatko Klucki vlasnik je ELEKTROMEHANIKE obrta za usluge i trgovinu koja je osnovana 1991. godine te se bavi prodajom, popravcima i servisom kućanskih aparata.

 

ZAHVALNICU ZA 27 GODINA RADA DOBIVA

1. ZLATKO ŠOMOĐI, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Šomođi otvorio je obrt Palma 1995.g., obrt se bavi pogrebnim uslugama, prodajom opreme i cvjećarstvom.

 

ZAHVALNICU ZA 30 GODINA RADA DOBIVAJU

1. ZDENKO PAUNOVIĆ

Agenciju za zastupanje u osiguranju Paun otvorio je gospodin Zdenko Paunović 1992.godine.

U prigodi obilježavanja 30 godina rada Zahvalnicu za izniman doprinos u promociji obrtništva dobiva Zdenko Paunović, vlasnik obrta.

 

ZAHVALNICU ZA 25 GODINA RADA DOBIVAJU

1. ANĐA PERIĆ

Trgovinu na malo raznom prehrambenom i neprehrambenom robom Voćinka iz Voćina gospođa Anđa Perić je otvorila 1997.godine.

U prigodi obilježavanja 25 godina rada Zahvalnicu za izniman doprinos u promociji obrtništva dobiva Anđa Perić, vlasnica obrta.

2. SENKA JANKOVIĆ

Trgovački obrt Sateks bavi se prodajom odjeće, parfema, satova, torbica i drugih neprehrambenih proizvoda. Trgovački obrt Sateks gospođa Senka Janković je otvorila 1997.godine.

U prigodi obilježavanja 25 godina rada Zahvalnicu za izniman doprinos u promociji obrtništva dobiva Senka Janković, vlasnica obrta.

 

ZAHVALNICU ZA 20 GODINA RADA DOBIVAJU

1. BRUNO FABIJANAC, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Fabijanac otvorio je obrt Fabijanac-plast 2002.g., obrt se bavi proizvodnjom proizvoda od gume, sve vrste đonova, peta, anatomskih uložaka, kotača za kosilice i raznih drugih plastičnih dijelova za namještaj.

2. DARKO TAKAČ, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva.

Vlasnik je RU-DA obrta koji uspješno posluje od 2002.g. a bavi se prodajom, servisom i popravcima motornih pila i kosilica.

3. IVICA BEŠČEC, za dugogodišnji rad i doprinos obrtništvu.

Gospodin Beščec otvorio je obrt pod nazivom „Domaći“ 2002.g obrt se bavi uslugama u šumarstvu.

4. LJILJANA GRUBAČ, za dugogodišnji rad i doprinos obrtništvu.

Gospođa Ljiljana Grubač otvorila je obrt 2002.g. Uspješno vodi trgovački obrt Amadeus koji se bavi trgovinom na malo odjećom i modnim dodacima.

5. MIRELA BENEŠ,

za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospođa Mirela Beneš otvorila je frizerski salon „Trend“ 2002.g. salon obavlja usluge muškog i ženskog šišanja, usluge njege i oblikovanja kose.

6. ZORAN JURIĆ,

Gospodin Zoran Jurić otvorio je obrt pod nazivom „ZOKI“ 2002.g obrt se bavi uzgojem šuma, uslugama u šumarstvu i ostalim djelatnostima vezanih za šumarstvo.

 

ZAHVALNICU ZA 10 GODINA RADA DOBIVAJU

1. DARKO MACINGER, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Darko Macinger otvorio je trgovački obrt Elmat 2012 godine. koji uspješno vodi trgovinu na malo koja se bavi prodajom električnih aparata za kućanstvo, televizora, usisavača i antena.

2. GORAN IVEZIĆ, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Goran Ivezić otvorio je ugostiteljski obrt „Restoran Raj“ 2012.g. koji prepoznat po kvalitetnoj usluzi i domaćoj slavonskoj kuhinji s ponudom raznovrsnih jela i pića.

3. IVAN LJUBAS, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva.

Gospodin Ivan Ljubas otvorio je obrt Knaufer Ljubas 2012.g. i obavlja usluge postavljanja pregradnih stijena od knaufa u kućama i stanovima.

4. IVANA MARKOVIĆ, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospođa Ivana Marković otvorila je obrt Green peace 2012.godine, koji vrši usluge čišćenja unutarnjeg i vanjskog prostora, te usluge održavanja zelenih površina.

5. KRUNOSLAV ŠKRNIČKI, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Škrnički otvorio je obrt „Plinoinstalater MONTER“ 2012.g. koji se bavi uvođenjem instalacija vodovoda, kanalizacije i plina te instalacija za grijanje i klimatizaciju.

6. LJILJANA PERETIN, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva.

Gospođa Peretin otvorila je obrt Omega 2012.godine, a obrt vrši intelektualne usluge u obrazovanju i poučavanje, odnosno instrukcije iz matematike i srodnih predmeta.

7. SANDRA JADEK za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospođa Jadek otvorila je obrt „Sandrini kolači“ 2012.g. koji se bavi proizvodnjom, trgovinom slastica i kolača. Sandra je samouka i neviđeno talentirana slastičarka koja je osvojila olimpijske i svjetske medalje, titule prvakinje Hrvatske, a njezini kolači izgledaju predivno.

8. SAŠA PINTARIĆ, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Pintarić otvorio je obrt „Lim-Pro“ 2012.g. koji se bavi rezanjem, savijanjem, te montažom limenih konstrukcija.

9. ZLATA ŠKRNIČKI, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospođa Škrnički otvorila je obrt „Škrnički“ 2012.g. koji se bavi poljoprivredom i uzgoj žitarica.

Zahvalnicu za uspješnu suradnju, potporu i promidžbu obrtništva, Udruženje obrtnika Slatina dodjeljuje Gradu Slatini.

Molim predstavnika grada odnosno zamjenika gradonačelnika Iliju Nikolića da preuzme Zahvalnicu.

Zahvalnicu za uspješnu suradnju, potporu u organiziranju obrtničkih sajmova te promidžbu obrtništva, Udruženje obrtnika Slatina dodjeljuje Turističkoj zajednici Grada Slatine . Molim direktora Turističke zajednice gospodina Juricu Bosaka da dođe po Zahvalnicu.

Zahvalnicu za uspješnu suradnju, potporu i promidžbu obrtništva, te potporu u organiziranju obrtničkih sajmova, Udruženje obrtnika Slatina dodjeljuje Virovitičko-podravskoj županiji.

Molim predstavnika županije odnosno pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo, razvoj i EU fondove gospodina Bojana Mijoka da preuzme Zahvalnicu.