U subotu 2.12.2017. Udruženje obrtnika Slatina održalo je 7. redovitu godišnju Skupštinu na kojoj je donesen program rada i financijski plan za iduću godinu a izvršena je i zamjena jednog člana Skupštine i Upravnog odbora. Na sjednici su, osim članova skupštine, kao gosti, sudjelovali i predstavnici Grada slatine, općina Nova Bukovica i Sopje, TZ Grada Slatine i Gradske razvoje agencije.

Nakon sjednice održana je dodjela priznanja.

Priznanje za navršenih 30. godina neprekidnog rada obrta:

VIDA PLASTIKA, obrt za proizvodnju, vl. Mario Vida.

Za navršenih 10. godina neprekidnog rada obrta:

BIBLOS, Knjigovodstveni servis, vl. Ksenija Ostrunić,
AURELIJANA, Obrt za intelektualne usluge i ispitivanje javnog mišljenja, vl. Ljiljana Rabik
IVEK – TRANS, obrt za usluge prijevoza, vl. Matija Marinović
TUŠEK, vl. Blaženka Tušek,
PUB obrt za ugostiteljstvo, vl. Biljana Tomljanović
TEHNOPLAST , vl. Zorica Vilček

Priznanje za izniman doprinos promociji Udruženja obrtnika Slatina:

ANJA obrt za usluge uljepšavanja, vl. Anja Prebeg, koja je predstavljala ceh frizera i UO Slatina na državnom prvenstvu frizera i kozmetičara u Zagrebu i na Svjetskom prvenstvu frizera i kozmetičara u Parizu.

SANDRINI KOLAČI , vl. Sandra Jadek – dugogodišnji, uzorni i aktivni član Upravnog odbora i Skupštine UO Slatina te predsjednica ceha proizvodnog obrta, poznata po brojnim visokim plasmanima na natjecanjima u slastičarstvu, kako domaćim, tako i međunarodnim. Dobitnica je priznanja Virovitičko-podravske županije za 2017. godinu, te priznanja Udruge kuhara Grada Orahovice. Članica je reprezentacije Hrvatske najboljih kuhara i slastičara , te se priprema za svjetsko prvenstvo koje će se održati u Luxembourgu 2018. godine.

Za izniman doprinos radu Udruženja obrtnika Slatina:

Članovima Upravnog odbora, Nadzornog odbora i Skupštine koji svojim nesebičnim radom, zalaganjem i volontiranjem, između ostalog, aktivno sudjeluju u promidžbi obrtništva, osmišljavaju i organiziraju različite aktivnosti za članove udruženja, njihove poslovne partnere i šire građanstvo.

Katarina Gabelić Bljakaj, Bruno Fabijanac, Miroslav Kolesarić, Ljupko Marjanović, Davor Medvedović, Tihomir Sertić, Krešimir Suton, Marica Šomođi, Dragica Lovrinović, Zdenko Paunović, Marija Babić, Sandra Jadek, Darko Takač, Zvonko Šimić, Dražena Milković, Stjepan Kenjerić, Goran Ivezić, Sanja Horvat, Zoran Horić, Katarina Fabijanac, Ivo Bilić.

Nakon dodjele priznanja održana je tradicionalna obrtnička zabava uz glazbeni sastav Fantasia na kojoj su se u ugodnoj atmosferi družili obrtnici, poduzetnici, te njihovi gosti i uzvanici.