Virovitičko-podravski župan Igor Andrović sa suradnicima održao je sastanak s članovima Upravnog odbora Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije koje je predvodio predsjednik Stjepan Kenjerić.

Županijski obrtnici zahvalili su se Virovitičko-podravskoj županiji na potporama koje dijeli obrtnicima, stipendijama za deficitarna obrtnička zanimanja, digitalizaciji županijskih natječaja, ali i kontinuiranoj suradnji koja traje godinama i u kojoj je Županija uvijek bila pouzdan i siguran partner. Župan Andrović navijestio je kako će iduće godina potpora obrtnicima biti još izdašnija, jer obrtništvo na našem području bilježi kontinuirani rast uz novozapošljavanja i predstavlja važnu gospodarsku kariku Virovitičko-podravske županije.

Na sastanku je predloženo da se u Virovitici u proljeće iduće godine održi Sajam obrtnika na otvorenom, gdje će mnogobrojni obrtnici s našeg područja predstaviti svoje proizvode i usluge.

(www.vpz.hr, foto: J. Abramović)
Izvor: https://www.icv.hr/2023/11/zupan-se-sastao-s-obrtnicima-predlozeno-da-se-iduce-godine-sajam-obrtnika-na-otvorenom-odrzi-i-u-virovitici/