Jučer 5.11.2021 u Restoranu Raj u Medincima je kao i svake godine održana svečana podjela Zahvalnica obrtnicima koji su svojim nesebičnim radom, promicanjem obrtništva te upornošću opstali i održali svoj obrt na zadovoljstvo svih nas.

Svečanu dodjelu Zahvalnica podijelili su zamjenik predsjednika Udruženja obrtnika Slatina Ivo Bilić i tajnica Udruženja Snježana Graovac.

 

ZAHVALNICU ZA 30 GODINA RADA DOBIVAJU

1. MARICA ŠOMOĐI

Cvjećarski obrt Maja osnovan je 1991.g. U prigodi obilježavanja 30 obljetnice rada Zahvalnicu za izniman doprinos u promociji obrtništva dobiva Marica Šomođi vlasnik obrta.

Cvjećarski obrt Maja bavi se trgovinom cvijeća, sadnica, sjemenja, prodajom dječje odjeće, obuće i opreme za bebe….

2. LJILJANA JAJIĆ

Ljiljana Jajić vlasnik je trgovačkog obrta Medinci koji je osnovan 1991. godine te se bavi prodajom razne trgovačke robe.

ZAHVALNICU ZA 20 GODINA RADA DOBIVAJU

1. DANIJEL MENČIK, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Menčik otvorio je obrt Remont-servis, Sladojevci 2000.g., obrt se bavi održavanjem i popravkom vozila.

2. DAVOR NEMET, vlasnik urarskog obrta Jojo, uspješno posluje od 2000.g. obrt se bavi popravkom i prodajom satova kako ručnih tako i budilica a i starinskih visećih satova

3. FRANO NEROVČIĆ, za dugogodišnji rad i doprinos obrtništvu.

Gospodin Nerovčić otvorio je pokretni obrt 2000.g „Korićani“ koji se bavi trgovinom na štandovima i tržnicama.

4. MARIJA BABIĆ, za dugogodišnji rad i doprinos obrtništvu.

Gospođa Babić otvorila je obrt 2000.g. Uspješno vodi ugostiteljski obrt Caffe-bar Zeus.

5. MLADEN BRAJKOVIĆ, vlasnik je prijevozničkog obrta „Bu-trans“ koji vrši prijevoz roba i usluga. Obrt posluje od 2000.g.

6. VALENTINA MIKOLIĆ, za dugogodišnji rad i doprinos obrtništvu.

Vlasnica je frizerskog salona „Tina“ od 2000. g. i bavi se uljepšavanjem i uređivanjem kose.

7. ANTON KIRETA, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Kireta otvorio je obrt 2001.g. Obrt se bavi završnim radovima u graditeljstvu, te postavljanjem zidnih i podnih obloga.

8. DARIO ŠIMARA, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Šimara otvorio je obrt 2001.g. Obrt za prijevoz „Dario“ bavi se cestovnim prijevozom.

9. KREŠIMIR SUTON, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Suton obrt je otvorio 2001.g. Klesarski obrt Plehan bavi se proizvodnom proizvoda od betona, cementa i gipsa.

10. MIHAEL DLAB, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Dlab obrt je otvorio 2001.g. Obrt D&D Elmont bavi se elektroinstalacijskim radovima i rasvjetom.

11. NIKOLA FILIĆ, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Filić obrt je otvorio 2001.g. Obrt Nikola bavi se trgovinom robe na tržnicama i štandovima.

12. ZLATO UGLJEŠIĆ, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Uglješić obrt je otvorio 2001.g. Obrt Zlato bavi se uzgojom muznih krava, trgovinom i poljoprivredom.

13. ZVJEZDANA TOVERNIĆ, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Obrt za posredovanje sa nekretninama Piccolo otvorila je 2001.g.

ZAHVALNICU ZA 10 GODINA RADA DOBIVAJU

1. DANIJELA HORVAT, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospođa Horvat otvorila je obrt 2011 godine. Uspješno vodi Modni salon Modelle, koja se bavi popravkom i proizvodnjom odjeće.

2. FILIP BRAJKOVIĆ za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin BRAJKOVIĆ otvorio je prijevoznički obrt „FB-TRANSPORT“ 2011.g. Obrt se bavi cestovnim prijevozom robe.

3. JOSIPA CVETIĆ, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospođa Cvetić otvorila je cvjećarski obrt „Cvijetić“ 2011.g..

4. MILAN HODAK, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Hodak otvorio je obrt „Vikont-interijeri“ 2011.g. koji se bavi proizvodnjom stolarije, vrata, prozora, stubišta.

5. PAVLE JAKOVIĆ, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva.

vlasnik obrta bistro Pajo“ od 2011.g. Obrt se bavi proizvodnjom i prodajom brze hrane.

6. RENATA VUKALOVIĆ, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospođa Vukalović otvorila je knjigovodstveno-računovodstveni obrt 2011.g.

7. TOMISLAV VUKELIĆ, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Vukelić otvorio je obrt 2011 godine. Seoski turizam Slavonija bavi se ugostiteljstvom i turizmom.

8. VILSON GEGIĆ, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Gegić otvorio je obrt 2011 godine. Uspješno vodi Caffe bar Willy u Ćeralijama.

9. VLADO KONTIĆ, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Kontić otvorio je obrt 2011 godine. Uspješno vodi Restoran Stari podrum koji se bavi ugostiteljstvom .

10. ZDENKO PRPIĆ, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Prpić otvorio je obrt 2011 godine. Uspješno vodi autolimarski servis Prpić koji se bavi održavanjem i popravak karoserija.

11. ZVONKO JAVOROVIĆ, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Javorović otvorio je obrt 2011 godine. Uspješno vodi obrt Medena kočija za proizvodnju i preradu.

12. BRANKO KARAMARKOVIĆ, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Karamarković otvorio je obrt 2010. godine. Uspješno vodi farmu Karamarković za uzgoj muznih krava.

13. DUŠAN UVALIĆ, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Uvalić otvorio je prijevoznički obrt „Dux-Com“ 2010.g. Obrt se bavi cestovnim prijevozom robe.

14. IVICA MAĐAREVIĆ, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Mađarević otvorila je obrt 2010. godine. Uspješno vodi obrt Mađarević u Čađavici koji se bavi poljoprivredom.

15. MAJA LAZIĆ, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospođica Lazić otvorila je obrt 2010. godine. Uspješno vodi Organica-vita obrt za proizvodnju prehrambenih pripravaka i dijetetske hrane

16. NENAD BRAČUN, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Bračun otvorila je obrt 2010. godine. Uspješno vodi proizvodnju betonske smjese Bračun.

U MIROVINI

Zahvalnicu za uspješnu suradnju, potporu i promidžbu obrtništva, Udruženje obrtnika Slatina dodjeljuje Ivanki Radošević i Martinu Rukavini.