Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede „VIROEXPO“, koji se održan od 16. do 18. veljače 2024 u Virovitici otvorio je Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković.

U ime Hrvatske obrtničke komore svečanom otvorenju sajma nazočio je predsjednik Dalibor Kratohvil i potpredsjednik Adolf Cvanciger, kao i  predsjednici i tajnici velikog broja POK-ova i Udruženja obrtnika. Kao njihovi domaćini i predstavnici organizatora bili su virovitičko-podravski župan Igor Andrović, gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin, predsjednik HGK-Županijske komore Virovitica Zlatko Pleša i predsjednik Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije Stjepan Kenjerić , gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, Bojan Mijok, direktor sajma.…

Sajam je ove godine okupio je više od 500 izlagača iz Hrvatske i inozemstva, a bilježi se i rekordan broj više od 34.000 posjetitelja.

Na sajmu su bili i naši obrtnici iz Udruženja obrtnika Slatina, Sandrini kolači vlasnice Sandre Jadek koja se je predstavila sa proizvodnjom slastica i raznih kolača, Uslužno pečenje Šomođi vlasnice Željke Šomođi, koja se predstavila proizvodnjom proizvoda od mesa (suhe kobasice, suha slanina razni naresci te pečena svinjetina,  Elektromontaža Kenjerić vlasnik Stjepan Kenjerić obrt za prodaju i postavljanje klima uređaja i solanih ploča, Candles Tin vlasnice Sanele Filipović koja se bavi proizvodnjom i prodajom svijeća, obrt Dali vlasnice Slađane Petrošević sa licitarskim srcima, konjićima i bebama, obrt OKI vlasnice Lidije Okolić (Daisy balloons – dekoracije od balona), te Green Peace vlasnice Ivane Marković obrt za usluge čišćenja i uređenja krajolika.